Todorovic möter tidigare olympiasegraren Solis


DSC09534 Todorovic.JPG

I Norrköping bor boxaren Aleksandar Todorovic. Han var den 4:e augusti i år i ringen på en mindre gala hos boxningsstallet ECB i Hamburg. Där mötte han boxningsstallets egne boxare Mario Daser i en 6-ronders match. Även om Todorovic förlorade matchen imponerande han med sin teknik och styrka. På den lilla galan fanns även nytillskottet för ECB med som är ingen mindre än den tidigare olympiasegraren i tungvikt Odlanier Solis.

Nu får Aleksandar Todorovic sitt livs chans. Han ska den 17.09.2016 möta i en 8-ronders match ingen mindre än, just det, Odlanier Solis! Det blir en större gala i Göppingen utanför Stuttgart där huvudmatchen är en titelmatch mellan Firat Arslan mot Nuri Seferi om WBO Europan bältet.

Hos ECB i Hamburg finner vi två svenka boxare, Adrian Granat och Sven Norling. Tungviktaren Adrian ”Gäddan” Granat har nu klättrat upp på världsrankingen på plats 42 efter ett fenomalt resultat som proffsboxare med 13 vinster utav 13 matcher och hela 12 vunna på knock-out.

Biljetter till galan finns att köpas via:

www.easyticket.de

Kategorien: Blog | Schlagwörter: , , , , , , , , , , , | Ein Kommentar

Beitragsnavigation

Ein Gedanke zu „Todorovic möter tidigare olympiasegraren Solis

  1. Pingback: Ege Kurth setzt fort am 17.09.2016 in Göppingen | leifpm

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: